Ämne: Rekrytering

×

Pernilla Nicklasson, 2018-04-05

Nu måste du tänka nytt för att hitta ingenjörerna

- Sveriges befolkning åldras och vi måste kompensera för pensionsavgångar och digitalisering. För att klara det behövs 1,1 miljoner högutbildade de kommande åren, säger Annemarie Muntz, Head of ...
Läs mer →

Jan Smith, 2018-03-28

Ingenjörer i gränslandet mest efterfrågade

Det finns en ökad efterfrågan på ingenjörer som behärskar gränslandet mellan mekanik, el och programmering. Det säger rekryteringskonsulten Jan Smith.
Läs mer →

Line Thomson, 2018-03-27

Gamification – ny stark trend inom rekrytering

Genom att låna upplevelseindustrins lekfullhet, belöningssystem och förmåga att skapa engagemang, kan rekryteringsprocessen bli både effektivare och rättvisare. Och roligare.
Läs mer →

Lisa Pettersson, 2018-02-16

Rekrytera ingenjörer från utlandet

Jag har inte hört en enda företagare med dåliga erfarenheter. Fördelarna är många med att rekrytera ingenjörer från utlandet, menar Lisa Pettersson, Consultant Manager på Dfind. Allt fler svenska ...
Läs mer →

Dfind IT, 2015-08-25

Kompetens före personlighet för att hitta rätt IT-medarbetare

Det är tuff konkurrens om IT-kompetensen och det är lätt att som rekryterare gå vilse när du letar superspecialister. Dfind ITs medarbetare har hittat nyckeln. Ledorden stavas: Passion och arbetssätt.
Läs mer →

Dfind IT, 2014-11-27

Konsten att rekrytera rätt inom IT

Söker du en ny medarbetare? Här är de bästa råden från Daniel Setterwall, affärsområdeschef på Dfind IT, om hur man rekryterar rätt inom IT där behovet av specialister är stort just nu.
Läs mer →